3 χρήστες απάντησαν στο άρθρο αυτό μέχρι τώρα

Γραφτείτε σ' αυτό το άρθρο comment rss ή trackback url
mygif
Λαζαρος Σ. σχολίασε στις 19/1/2015 στις 15:22

Πανω στην πετσοκομενη φραση του ‘’λεφτα υπαρχουν'’, καποιοι εχτισαν καριερες.Θα περιμενα απο ουλτρα πολιτικοποιημενα ατομα ,να γνωριζαν και την συνεχεια:«Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο. Αλλά αυτά θέλουν σχέδιο και θέλουν σχέδιο που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, όχι το συμφέρον των κομματικών παραγόντων, των «ημέτερων» και των ισχυρών στη χώρα μας».

mygif
xm σχολίασε στις 19/1/2015 στις 21:26

Εις μάτην, φίλε Λάζαρε, ο Γ. Παπανδρέου έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να ανασκευάσει τα πρόσφατα γεγονότα, όχι μόνο το «λεφτά υπάρχουν» αλλά και το «δημοψήφισμα» και την παραίτησή του (γιατί περί παραίτησης και αυτοαναίρεσης πρόκειται και όχι περί ανατροπής της κυβέρνησής του, όπως επαναλαμβάνει συνεχώς τελευταία).
Δεν πρόκειται να πετύχει καμιά πολιτική αποκατάσταση (αν είναι αυτός ο στόχος του) μέσα από τέτοιες αλχημείες.
Και είναι εντελώς αστείο να υποστηρίζει ότι το 2009 ο κόσμος τον ψήφισε για…… «να προσελκύσει επενδύσεις, να νοικοκυρέψει το κράτος, να αξιοποιήσει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας και για κάποιο σχέδιο που θα υπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον».
Αλλά με αυτά ακόμα ασχολείσε Λάζαρε;
Μήλιος Χρ.

mygif
Λαζαρος Σ. σχολίασε στις 21/1/2015 στις 20:54

Χρηστο ασχολουμαι και μ’αυτα.Αλλωστε,οπως λεει κι ενας μεγαλος δασκαλος, ‘’το ανοιχτο βλεμμα στους πρωταγωνιστες των κρισιμων καιρων ,αποτελει βασικο στοιχειο κοινωνικης αυτογνωσιας και χειραφετησης'’.Φιλικα.

Γράψτε ένα σχόλιο!!

(Θα δημοσιευτεί το συντομότερο...)

 Όνομα (*Απαιτείται)

 Email (*Απαιτείται- Δεν θα δημοσιοποιηθεί)

 Website (*Προαιρετικά)